Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Контролер IoT ILC 2050 BI від Phoenix Contact

  • 03.03.2017
  • 580

​Контролер IoT ILC 2050 BI Phoenix Contact, контролерКонтролер IoT ILC 2050 BI Phoenix Contact дозволяє автоматизувати різні системи інфраструктури будівлі, обчислювальних центрів і децентралізованих об'єктів нерухомості.

Контролер оснащений безліччю інтерфейсів і підтримує різні протоколи. Вбудована платформа IoT уможливлює автоматизацію, які недоступні системі управління будівлею процесів і керуючих сервісів на базі IoT за рахунок стандартизації різних типів даних. Таким чином можна простим способом з'єднувати різні датчики і виконавчі елементи незалежно від виробника і протоколів зв'язку та перетворювати точки даних в універсальні інформаційні об'єкти в рамках Industrie 4.0. Асортимент модульних систем введення-виведення Inline Phoenix Contact дозволяє налаштовувати функціональні можливості контролера IoT з урахуванням конкретного випадку застосування. Платформа IoT містить численні драйвери зв'язку для підключення різних систем польового рівня. Після виконання стандартизації інтегровані пристрої і дані доступні в загальній системі. Супервізор дозволяє створювати програмне середовище для візуалізації і параметрування на базі головного ПК. Таким чином можна ефективно налаштовувати параметри станцій незалежно від місця їх розташування. Система ліцензування допускає розширення будь-яких ліцензій з урахуванням нових потреб.
 

За матеріалами Phoenix Contact

 

Компании СЭА - 25 лет!Компанія СЕА - офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити контролер Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top