Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

У 2017 році в Україні з'являться перші багаторівневі парковки-ліфти

  • 15.03.2017
  • 1971

Компактні багаторівневі парковки роторного типу будуть встановлені в цьому році на вулицях Києва. Першу таку парковку до Києва доставлять безкоштовно з Польщі. Потім оголосять тендер на поставку ще п'яти парковок. Про це заявив депутат Верховної Ради Дмитро Білоцерківець.

багаторівневі парковки-ліфти, парковки роторного типу

Подібні парковки-ліфти дуже популярні в Європі. Вони не займають багато місця, а автомобілі розташовуються в кілька рівнів на спеціальних рухливих майданчиках. Водії самі можуть натисканням кнопки підняти або опустити свою машину - необхідно лише заїхати на платформу.

багаторівневі парковки-ліфти, парковки роторного типу

Безумовно, подібні пристрої стали б у нагоді не тільки в Києві, а й в інших містах, наприклад, в Одесі, де проблема паркомісць ще більш гостра.

 

Компанія СЕА пропонує сертифіковане паркувальне обладнання та автоматизовані паркувальні системи для організації платних парковок будь-якої складності власного виробництва:

Якщо Ви хочете організувати платну парковку і задається питанням: "як і де купити якісне та доступне за ціною обладнання для автоматизованої парковки?" - Ми обов'язково зможемо грамотно проконсультувати Вас і підібрати оптимальние за вартістю і функціоналом рішення - саме для Вас.

Компанія СЕА - одна з небагатьох компаній на вітчизняному ринку, що має повний цикл виробництва паркоматів і паркувального обладнання: від розробки до монтажу обладнання на майданчику замовника. В активі компанії - безліч реалізованих проектів в цій галузі. Паркувальні комплекси та паркомати, ціна яких більше ніж прийнятна, виробництва Компанії СЕА прості і надійні в експлуатації, мають широкі можливості для розширення функціональності, інтеграції в розвинені системи моніторингу або диспетчеризації, при цьому Компанія СЕА пропонує своїм партнерам конкурентні ціни на паркувальне обладнання і розширені опції по комплектації парковок всім необхідним додатковим обладнанням, а також - програмним забезпеченням.

 

Компании СЭА - 25 лет!Компанія СЕА є провідним вітчизняним розробником і виробником паркоматів, в'їзних і виїзних стійок, інформаційних табло вільних місць, автоматичних та напівавтоматичних паркувальних комплексів для аеропортів, ж/д і автовокзалів. Купити паркомат, ціна підземного паркінгу, купити обладнання парковки, отримати кваліфіковану консультацію та з питань організації паркувальних комплексів, організації платної напівавтоматичного парковки, придбання і монтажу паркувального обладнання, звертайтеся в офіс Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на e-mail: info@sea.com.ua

Top