Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Вебінар "Розуміння SIM, eSIM та різні варіанти SIM-карт"

  • 14.06.2021
  • 1144

Розуміння SIM, eSIM та різні варіанти SIM-карт

Дорогі клієнти та партнери!
Ми раді запросити Вас на новий веб-семінар Quectel за темою:
"Розуміння SIM, eSIM та різні варіанти SIM-карт"
Вебінар відбудеться 22 червня 2021р. о 12:00 за Києвом.

Онлайн захід Quectel буде проводитись висококваліфікованою командою інженерів з прикладних програм, які запропонують Вам цікаві ідеї та розуміння в eSIM й різні варіанти SIM-карт.

Протягом десятиліть фізична SIM-карта відігравала життєво важливу роль в клієнтських мобільних пристроях і розгортанні IoT, однак, як і багато ринків IoT, ринок eSIM швидко розвивається І вбудована SIM стає все більш популярним рішенням.

 

План вебінару

✓ Що таке SIM? Чому вона все ще важлива? ✓ Різні варіанти SIM карт. Плюси і мінуси. ✓  Випадки застосування в IoT з використанням модулів Quectel.

 

Спікери

Себастьян Вівіані
Себастьян Вівіані
Польовий інженер із застосування
Quectel, UK

Дмитро Кілочек
Дмитро Кілочек
Польовий інженер із застосування
Quectel, EMEA

 

Реєстрація

 

Компанія СЕА є офіційним дистриб'ютором продукції Quectel Wireless Solutions — провідного в світі виробника бездротових модулів.

 

Компанія СЕА з 1990 року займається оптовою торгівлею на ринку України електронними компонентами для промислових підприємств. В області бездротових технологій ми пропонуємо модеми, модулі зв'язку та аксесуари від провідних світових виробників. Купити продукцію Quectel і для отримання додаткової інформації та запиту даташітів, будь ласка, зв'яжіться з відділом бездротових компонентів Компанії СЕА, за телефоном: +38 (044) 330-00-88 або надішліть запит на e-mail: quectel@sea.com.ua

Top