Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Частка безфабричних постачальників мікросхем поставила рекорд у 2020

  • 27.01.2021
  • 619

Фахівці компанії IC Insights підготували звіт за 2020 рік, що відноситься до ринку інтегральних мікросхем. У ньому, зокрема, розглянуто розподіл ринку між компаніями, що мають власне виробництво і замовляють випуск продукції у контрактних виробників.

За оцінкою аналітиків, безфабричні постачальники за період з 2010 по 2020 рік більш ніж подвоїли продажі — з 63,5 до 130,0 млрд доларів, тоді як продажі мікросхем компаніями, які випускають їх самостійно, за той же період зросли тільки на 30%, з 204,3 до 265,7 млрд доларів.

IC Insights

Очевидно, що частка ринку, що належить безфабричним постачальникам, за цей час збільшилася. У цьому році вона стала рекордно велика, досягнувши 32,9%. Для порівняння: в минулому році цей показник дорівнював 29,7%. Аналітики відзначають внесок компанії AMD, яка за рік наростила продажі на 2,8 млрд доларів або на 22%.

 

Компанія СЕА з 1990 року займається оптовою торгівлею на ринку України електронними компонентами для промислових підприємств. У програму поставок входять як пасивні компоненти (резисториконденсатори, індуктивності, варистори, кварцові резонатори, розрядники, роз'єми, запобіжники, комутаційні вироби), так і активні компоненти (мікросхемитранзистори, діоди, діодні мости, світлодіоди, рідкокристалічні індикатори, оптоприлади, запобіжники, датчики). Наша фірма здійснює поставки як від великих світових дистриб'юторів електронних компонентів, так і безпосередньо від виробників.

 

Компании СЭА - 25 лет!

Для того щоб купити електронні компоненти або отримати кваліфіковану консультацію, зверніться в офіс Компанії СЕА за телефоном: +38 (044) 330-00-88 або по e-mail: info@sea.com.ua.

Top