Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Компанія СЕА — авторизований дистриб'ютор Axiomtek

  • 13.04.2021
  • 949

Компанія Axiomtek, заснована в 1990 році, є провідною компанією в області проектування і виробництва промислових комп'ютерів і вбудованих систем. З моменту заснування Axiomtek успішно завоювала всесвітнє визнання завдяки своїм інноваційним розробкам та виключному задоволенню потреб клієнтів. Як провідний промисловий виробник, Axiomtek прагне виробляти найсучасніші рішення, які допомагають користувачам в досягненні їх цілей.

Різноманітна лінійка продуктів включає в себе вбудовані системи, одноплатні комп'ютери, промислові barebone-комплекти, мережеві пристрої, комп'ютери з сенсорною панеллю, людино-машинний інтерфейс та ін. Креативна концепція інтегрованих послуг Axiomtek для вбудованих обчислень забезпечує надійну доставку і цінну системну інтеграцію від проектування до системного рівня для вертикальних ринків автоматизації, транспорту, ігор, енергопостачання, POS-терміналів, кіосків, роздрібної торгівлі, мережевої безпеки і багато іншого.

дистриб'ютор Axiomtek

Більше 8000 квадратних метрів виробничих площ разом з новітнім виробничим обладнанням дозволяють повністю обслуговувати підприємства OEM / ODM, забезпечуючи високу якість при своєчасних поставках за нижчими цінами. Завдяки використанню безсвинцевої технології виробничі потужності компанії, включаючи найсучасніші складальні лінії SMT і системи оптичного контролю, мають сертифікати ISO-9001, ISO-14001 та ISO 13485.

 

Компанія СЕА — авторизований дистриб'ютор Axiomtek на території України. Купити продукцію Axiomtek, дізнатися ціну і додаткову інформацію про обладнання для промислової автоматизації, можна, звернувшись до центрального офісу Компанії СЕА за тел.: +38 (044) 330-00-88, або написати на e-mail: info@sea.com.ua

Top