Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

C&K — відтепер у складі Littelfuse

  • 05.08.2022
  • 563

Littelfuse, Inc., компанія з виробництва промислових технологій, яка забезпечує стійкий, зв’язаний та безпечний світ, оголосила про завершення придбання компанії C&K Switches («C&K»). C&K є провідним розробником і виробником високопродуктивних електромеханічних комутаторів та рішень для міжз'єднань з сильною глобальною присутністю на багатьох кінцевих ринках, включаючи промисловість, транспорт, аерокосмічну сферу та комунікацію даних. C&K має річний обсяг продажів понад $200 мільйонів. Додавання видатного інженерного досвіду C&K і високопродуктивних продуктів дозволить Littelfuse запропонувати клієнтам ширший портфель товарів.

C&K part of Littelfuse

«Об’єднання наших компаній значно розширює наші технології та можливості, дозволяючи нам пропонувати комплексні рішення для нашої широкої клієнтської бази в широкому діапазоні вертикальних кінцевих ринків», — сказав Діпак Наяр, старший віце-президент і генеральний менеджер Littelfuse Electronics Business. «Наші бізнеси дуже взаємодоповнюють один одного і дозволяють нам використовувати наші колективні моделі виходу на глобальний ринок. Нам приємно вітати співробітників C&K у команді Littelfuse, і ми з нетерпінням чекаємо їхнього внеску, оскільки ми продовжуємо реалізувати нашу довгострокову стратегію розвитку».

Додаткова інформація про C&K

Штаб-квартира C&K знаходиться в Уолтемі, штат Массачусетс, і налічує 2000 співробітників по всьому світу. Компанія C&K, заснована понад 90 років тому, має виробничі потужності у Франції (Доль), Німеччині (Бремен та Бремерхафен), Китаї (Хуейчжоу), В'єтнамі (Ханой,) та Індії (Канпур). C&K пропонує понад 55 000 стандартних продуктів та 8,5 мільйонів комбінацій перемикачів, включаючи тактильні, клавішні та тумблери, компаніям, які розробляють, виробляють та розповсюджують електронні продукти.

 
В каталозі Компанії СЕА представлена широка номенклатура товарів Littelfuse, які зарекомендували себе на ринку як надійні та високоефективні компоненти. Ознайомитись с програмою поставки СЕА можна за посиланням 
 

Компании СЭА - 25 лет!

Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Littelfuse на території України. Для того щоб купити електронні компоненти або отримати кваліфіковану консультацію, зверніться в офіс Компанії СЕА за телефоном: +38 (044) 330-00-88 або по e-mail: info@sea.com.ua.

Top