Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Платформа прототипування M5Stack

  • 21.06.2019
  • 1187

M5Stack_Family

M5Stack є модульним пристроєм для розробки і прототипування та налагодження власного програмного забезпечення. Концепція M5stack дуже проста: ядро M5Core розширюється апаратно, функціональними модулями. Для цього на платах стека є 30-контактний роз'єм (M-BUS), до якого і підключаються модулі розширення.

M5Stack використовує альтернативний підхід до прототипування, тому що розроблені проекти являються не тільки прототипами, а також одночасно і готовими продуктами у привабливому корпусі.

На даний момент M5Stack підтримує чотири способи розробки програмного забезпечення: Arduino IDE / PlatformIO / ESP-IDF / UIFlow.

FullName_M5Stack

М - Modular, 5 – розмір друкованих плат 5x5 мм, Stack – стекова структура.

M5Stack_Assembly_M5Core

Основний модуль – це M5Core, що складається з пластикового квадратного корпусу висотою 13 мм зі сторонами 54x54 мм. Серцем та його мозком є мікросхема ESP32. Цей надзвичайно потужний двох-ядерний мікроконтролер, який включає в себе Wi-Fi та Bluetooth і в той же час є недорогим чіпом, став дуже популярним за останні кілька років. Також основний модуль містить графічний дисплей Colorful TFT LCD (320x240) на основі ILI9341, три кнопки, слот для карти micro SD, динамік, мікрофон, порт USB Tape-C, GROVE Port (I2C), роз’єм розширення M-BUS.

У комплекті модуля M5Stack до ядра M5Core підключається нижня частина корпусу з роз’ємом M-BUS, пінами розширення, що розміщені на бокових сторонах, та LiPo батареєю на 150 mAh.

 

M5Stack_M5Core_Stack

Якщо ви шукаєте варіант для прототипування з чіпом ESP32 – M5Stack є чудовим рішенням!

M5Stack_Parameter_M5Core

M5Stick_Parameter_MiniCore

 

Компании СЭА - 25 лет!Для того щоб отримати кваліфіковану консультацію про електронні компоненти та інші товари, купити електронні компоненти або обладнання для промислової автоматизації в Україні, зверніться в офіс Компанії СЕА за телефоном: +38 (044) 330-00-88 або по e-mail: info@sea.com.ua.

Top