Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Високоякісні компоненти від Geehy — аналог дефіцитних комплектуючих

  • 13.05.2022
  • 411

Останнім часом, на тлі дефіциту мікроконтролерів через брак сировини та пандемію Covid-19 у всьому світі, багато кінцевих споживачів страждають від проблем із постачанням MCU, а час виконання замовлень, запропонований багатьма постачальниками, часто перевищує 30 тижнів. Однак терміни поставки від Geehy в основному становлять 8-10 тижнів, що допомагає у вирішенні багатьох питань якнайшвидше.

Компанія СЕА, як офіційний дистриб'ютор товарів і рішень Geehy, пропонує своїм клієнтам виключно високоякісні товари виробництва Geehy, які напряму замінюють дефіцитні мікроконтролери світових виробників. Geehy Semiconductor має широкий вибір з низькою ціною та чудовим часом виконання замовлень, що грає ключову роль у задоволенні потреб клієнтів.

Geehy Semiconductor  це 20-річний досвід розробки мікросхем. Компанія є професійним постачальником продуктів і рішень для промислового класу загальних MCU, BLE SoC і провідних вітчизняних систем безпеки IIoT SoC-eSE. Geehy прагне надавати продукти та послуги вищої якості в галузі промислового контролю, споживчої електроніки, медичного обладнання, розумного дому та автомобільних додатків.

Ознайомитись з асортиментом мікроконтролерів Geehy можна завантаживши 
 

Переглянути 

 

Компании СЭА - 25 лет!

Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор товарів і рішень Geehy Semiconductor Co., Ltd. на території України. Для того щоб купити електронні компоненти або отримати кваліфіковану консультацію, зверніться в офіс Компанії СЕА за телефоном: +38 (044) 330-00-88 або по e-mail: info@sea.com.ua.

Top