Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Адаптер Phoenix Contact MINI Analog Pro V8 для польових сигналів

  • 13.05.2017
  • 641

Адаптер Phoenix Contact MINI Analog Pro V8Різні польові сигнали тепер можуть бути легко інтегровані в цифрову мережу передачі даних завдяки рішенню від Phoenix Contact - адаптера MINI Analog Pro V8, що дозволяє перетворювати до восьми польових сигналів в один з найбільш поширених протоколів передачі даних.

Часто при побудові розподільчих систем автоматизації виникає завдання збору та передачі гальванічно розв'язаних сигналів з рівня поля на рівень ПЛК. При цьому, безумовно, використовуються сигнали різного роду (уніфіковані по струму і напрузі, сигнали з резистивних термодатчиків, термопар, частотні сигнали і т.д.), що вимагає застосування спеціалізованих модулів введення / виведення. Рішення на основі адаптера V8 системи MINI Analog Pro від Phoenix Contact дозволяє уникнути необхідності застосування дорогих плат введення / виводу, скоротивши при цьому монтажний простір (рішення займає менше 50 мм в ширину) і забезпечивши надійну гальванічну розв'язку, як між каналами, так і між рівнями поля і ПЛК.

Адаптери доступні з 3-ма найбільш популярними протоколами передачі даних на борту: Modbus RTU, Modbus TCP, Profibus DP. А ось варіативність конфігурації і моніторингу робить дані пристрої універсальними і дозволяє застосовувати їх для вирішення широкого спектра завдань.

 

За матеріалами Phoenix Contact

 

Компании СЭА - 25 лет!Компанія СЕА - офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити адаптер MINI Analog Pro V8 Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top