Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Axioline P - система введення-виведення з резервуванням та гарячою заміною

  • 07.04.2020
  • 435

Компанія Phoenix Contact розширює асортимент систем введення-виведення Axioline рішенням з повноцінним резервуванням і гарячою заміною модулів.

Високонадійна система введення-виведення складається з резервних пристроїв сполучення з шиною PROFINET і цифрових, а також аналогових модулів вводу-виводу. Axioline P відповідає вимогам в частині розширеного діапазону температури та іскробезпечних модулів вводу-виводу з можливістю гарячої заміни і резервування.

Станція модульної конструкції через пристрій сполучення з шиною обмінюється даними з пристроєм управління PROFINET, наприклад, з розподіленою системою управління (DCS). До окремих виводів проксі на вибір можна підключити до восьми сегментів PROFIBUS PA. Для забезпечення перешкодостійкості окремих сегментів є відповідна технологія екранування.

Axioline P

Датчики PROFIBUS PA з'єднуються безпосередньо з модульним проксі Axioline P. Це дозволяє інтегрувати в мережі PROFINET перевірені часом системи польових шин, такі як HART або Modbus / RTU.

Також, асортимент містить такі важливі функції автоматизації процесів, як модулі аналогових входів і виходів для комунікації по протоколу HART або модулі цифрових входів для датчиків NAMUR. Інтеграція іскробезпечних модулів в станцію введення-виведення не вимагає додаткових компонентів. Система Axioline P допускає установку в зоні 2 і пряме підключення датчиків і виконавчих елементів із зон 2, 1 і 0.

За матеріалами Phoenix Contact

 

Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити продукцію Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top