Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Багатоярусні клеми для інженерних систем економлять місце

  • 30.03.2018
  • 873

Встановлюйте інженерні системи будівель швидко і компактно. Багатоярусні клеми UTI 6 є новинкою,які розраховані на дроти до 10 мм². Подвійні функціональні гнізда на кожному ярусі забезпечують швидке розподілення трифазного струму в клемній колодці. Кожне контактне місце має можливість чіткого маркування для ідентифікації в будь-якому монтажному положенні клеми. Всі розділові клеми для нейтральних проводів оснащені міцною безгвинтовою засувкою для простого і безпечного розділення нейтрального проводу. Засувка фіксується до кінцевих положеннях. Монтажні клеми UTI з гвинтовими зажимами сумісні з монтажною системою Phoenix Contact і мають характеристики системи клемних блоків CLIPLINE complete. Низькі установчі клеми Phoenix Contact є оптимальним рішенням для розведення в налаштувальних плоских розподільниках.

клеми для інженерних систем

Переваги для Вас:

  • Економія місця завдяки компактним триярусним розподільним клемам ідентичною форми для однофазних і багатофазних ланцюгів
  • Інтелектуальний розподіл трифазних систем за допомогою стандартних перемичок
  • Повна гнучкість - можливість комбінування всіх налаштувальних клем з різними технологіями з'єднання
  • Можливість перевірки ізоляції без від'єднання нейтрального провідника завдяки розділовій засувці
  • Простий монтаж клем без необхідності демонтажу магістральної шини нейтрального провідника
  • Зниження логістичних витрат завдяки уніфікованому асортименту приладдя CLIPLINE complete

 

За матеріалами Phoenix Contact

 

Продукція виробництва Phoenix Contact в каталозі Компанії СЕА:

 

 

Компании СЭА - 25 лет!Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити клеми Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top