Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Багатополюсні контактні вставки push-in від Phoenix Contact

  • 27.07.2018
  • 741

Компанія Phoenix Contact пропонує нові 12-ти полюсні модульні контактні вставки "push-in", які дозволяють легко підключати в одному штекерному з'єднувачі B24 до шести модулів із загальним числом сигнальних контактів до 72. Використання нових модульних контактних вставок від Phoenix Contact дозволяє заощадити місце, завдяки особливо компактній камері затиску, і повністю скористатися перевагами високої щільності монтажу.

Багатополюсні контактні вставки push-in

Раніше це було можливо тільки з класичними обтискними контактами. Завдяки технології "push-in" провідники перетином до 1,5 мм² підключаються без інструментів. Вставки забезпечують надійну передачу сигналів до 10 A і 250 В. Нові контактні вставки в поєднанні з додатковими модулями дозволяють створювати індивідуальні штекерні з'єднувачі. Результат - надкомпактний модульний інтерфейс в одному корпусі.

Виконання штирьків і гнізд розраховане на корпуси серії B і сумісно з поширеними на ринку модулями з обтискними контактами.

За матеріалами Phoenix Contact

Продукція виробництва Phoenix Contact в каталозі Компанії СЕА:

 

 

Компании СЭА - 25 лет!Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити вставки push-in Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top