Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Блок живлення з класом захисту IP67

  • 15.10.2019
  • 704

Переконайтеся в перевагах нових блоків живлення TRIO POWER з класом захисту IP67 від Phoenix Contact у стійкому до погодних умов виконанні. Вони знайдуть своє застосування як в несприятливому промисловому оточенні, так і при екстремальних навколишніх умовах.

Міцні джерела живлення зі стандартним набором функцій особливо добре підходять для децентралізованої установки в польових умовах. Завдяки швидкій установці безпосередньо у споживача ви зекономите на довжині дротів і таким чином зменшите ймовірніть падіння напруги у дротах та звільните простір в електрошафі.

TRIO POWER, блок живлення, джерело живлення TRIO POWER

Корпус з литого під тиском алюмінію забезпечує високий ступінь готовності обладнання завдяки стійкості до зовнішніх впливів (температури, пилу і води). Блоки живлення відрізняються механічною та електричною надійністю завдяки високій електричній міцності і стійкості до ударів і вібрації.

Блоки живлення TRIO POWER є досить гнучкими в застосуванні з широким діапазоном температур від -25 °C до +85 °C. Для надійного запуску важких навантажень є динамічний резерв потужності, що збільшує потужність на 150% від номінального струму на 5 секунд. Крім того, коефіцієнт корисної дії понад 93 % забезпечує високу енергоефективність.

За матеріалами Phoenix Contact

 

Компании СЭА - 25 лет!Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити джерела живлення Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top