Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Джерела живлення Phoenix Contact QUINT4-PS з дворазовим запасом потужності

  • 02.05.2018
  • 818

Нові джерела живлення QUINT4-PS ​​потужністю 30, 60 або 90 Вт запускають навіть найскладніші навантаження з високим пусковим струмом, мають універсальний вхід AC / DC, дискретний сигнал стану, що налаштовується, а також запускаються при температурі -40 °C.

Для запуску важких навантажень є динамічний резерв потужності, що дозволяє збільшити потужність на 200% від номінального значення протягом 5 секунд. Дискретний вихід може працювати як класичний сигнал DC OK, так і як сигнал перевищення потужності: режим роботи виходу налаштовується поворотним перемикачем на передній панелі.

QUINT4-PS 

Високий ККД до 93,7% забезпечує незначний нагрів і, як наслідок, тривалий термін служби пристрою. Універсальний вхід AC / DC дозволяє блоку живлення працювати як від змінної напруги 85 В...264 В, так і від постійної напруги 88...350 В. Сертифікація по МЕК 61000-6-5 дає можливість використання в енергетиці на підстанціях середньої і високої напруги.

Доступні 3 класи потужності з вихідною напругою 24 В і вихідним струмом 1,3 А, 2,5 А і 3,8 А. Кожна модель існує в двох версіях: з гвинтовими клемами і з затискачем push-in для підключення без інструменту.

За матеріалами Phoenix Contact

 

Продукція виробництва Phoenix Contact в каталозі Компанії СЕА:

 

 

Компании СЭА - 25 лет!Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити джерела живлення Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top