Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Електронні автоматичні вимикачі CBMC від Phoenix Contact

  • 07.03.2017
  • 735

автоматичні вимикачі CBMC, Phoenix ContactНові електронні автоматичні вимикачі CBMC від Phoenix Contact точно розраховані на вимоги замовників: в них поєднуються компактна конструкція і індивідуальні можливості налаштування.

Для Вас це означає: простий і гнучкий спосіб налаштування значень струму, економія місця і надійний захист будь-яких додатків за допомогою лише одного пристрою. Нові багатоканальні автоматичні вимикачі забезпечують надійний захист чотирьох каналів від перевантажень і короткого замикання. Компактна конструкція дозволяє використовувати пристрої в існуючих установках без зміни планування шафи. Окремі ланцюги струму можна налаштувати без інструменту за допомогою натискних світлодіодних кнопок. Налаштовані параметри надійно захищені від небажаної зміни завдяки наявності електронного замка.

Компактні автоматичні вимикачі CBMC поставляються в двох варіантах 1-4 A і 1-10 A. Варіант 1-4 A забезпечує оптимальний захист проводів і датчиків, а також ланцюгів струму NEC класу 2 за допомогою відповідного додаткового внутрішнього вихідного запобіжника.

Для Вашої зручності автоматичні вимикачі можна замовляти з попереднім заводським налаштуванням вихідних параметрів. Пристрої точно відповідають параметрам системи і можуть бути встановлені і підключені відразу після поставки.

 

За матеріалами Phoenix Contact

 

Компании СЭА - 25 лет!Компанія СЕА - офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити автоматичний вимикач CBMC Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top