Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Гнучкі лампи електрошафи з низьким рівнем розсіюваної потужності

  • 22.02.2022
  • 616

Нові ефективні лампи електрошафи класу 400 від Phoenix Contact мають підвищену світловіддачу і тепер забезпечують яскравість 700 лм при потужності, що розсіюється, всього 6 Вт. Для гнучкого використання по всьому світу їх можна підключати до напруги від 24 до 265 В AC та DC за допомогою широкодіапазонного входу і робити це особливо швидко завдяки технології з'єднання push-in.

Завдяки компактним розмірам з діаметром всього 30 мм і довжиною 350 мм, а також куту освітлення, що змінюється, світильник можна легко встановити в багатьох місцях електрошафи. Цьому сприяє магнітне кріплення. Як альтернатива, світильник можна кріпити двома гвинтами.

Він доступний у варіантах з вбудованим датчиком руху та без нього. Світильник без датчика можна легко комбінувати з перемикачем положення дверей, що постачається як додаток. Це означає, що у Вас завжди є огляд навіть складних установок шаф керування.

За матеріалами Phoenix Contact

Продукція Phoenix Contact представлена на ринку у шести сегментах галузі: електротехнічні клеми, промислові роз'єми, клеми та роз'єми для друкованих плат, захист від імпульсних перенапруг, перетворення сигналів у системах керування та промислова автоматизація. В програму поставок Компанії СЕА входять безліч товарів від даного виробника, які відрізняються високою надійністю та ефективністю. Ознайомитись з товарами виробництва Phoenix Contact можна за посиланням 

 

Компанія СЕА — сертифікований партнер Phoenix Contact на території України. Щоб купити продукцію Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top