Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Інтеграція промислових датчиків для енергозберігаючого Bluetooth

  • 22.02.2021
  • 652

FL BLE 1300Компактний модуль радіозв'язку FL BLE 1300 з вбудованою антеною від Phoenix Contact передбачає підключення до восьми промислових датчиків по Bluetooth Low Energy.

Це дозволяє, наприклад, здійснювати доступ до даних датчиків через контролер машини. Отримані робочі дані та інформація утворюють фундамент для використання інноваційних програм IoT для оптимізації виробничих процесів.

Ступінь захисту IP65 / 67 / 68, розширений температурний діапазон і міцні з'єднання M12 забезпечують надійну і тривалу експлуатацію датчиків навіть в промислових умовах. Крім того, простий монтаж за допомогою двох отворів безпосередньо в стінці пристрою економить кошти і час. Стійка технологія передачі, яка не потребує обслуговування, сприяє скороченню часу простою.

За матеріалами Phoenix Contact

 

Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити продукцію Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top