Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Інвертор DC / AC для монтажної рейки

  • 10.09.2020
  • 530

На базі нових пристроїв серії QUINT POWER компанія Phoenix Contact пропонує перше компактне рішення для генерації змінного струму в додатках постійного струму. Використовуйте інвертори DC / AC для монтажної рейки, щоб перетворити постійний струм в змінний і домогтися чистої синусоїди на виході. Можливість ручного вибору змінної напруги на виході за допомогою сигнальної клеми дозволяє використовувати ці пристрої в усьому світі. Розумний інтерфейс USB робить можливим підключення до промислових ПК. 

Інвертор QUINT DC / AC для монтажної рейки

Крім того, інвертори можна з'єднати по паралельній схемі. У разі паралельного включення двох пристроїв, підвищується безпека експлуатації устаткування у випадку відмови живлення та з'являється можливість використання функції збільшення потужності. Для реалізації 3-фазної мережі можна паралельно включити три пристрої, що будуть підтримувати один з одним зв'язок в реальному часі і синхронізувати таким чином зсув фази на 120 °. Також можливим є використання приводів змінного струму.

За матеріалами Phoenix Contact

 

Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити продукцію Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top