Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Компактні роз'єми для друкованих плат з кроком 2,54 мм від Phoenix Contact

  • 05.09.2018
  • 978

роз'єми для друкованих платPhoenix Contact розширює свій асортимент компактних штекерних з'єднувачів для друкованих плат з кроком 2,54 мм. 

Одно- і дворядні штекерні роз'єми MCC 0,5 і DMCC 0,5 підходять для провідників перетином від 0,14 мм² до 0,75 мм ². Штекерні з'єднувачі з кількістю контактів від двох до 16 розраховані на струм до 6 А і напругу до 160 В. Відповідні обтискні контакти з позолоченою поверхнею, що поставляються розсипом або в стрічках, дають можливість ручної або автоматизованої обробки будь-яких кількостей полюсів. Роз'єми для друкованих плат сумісні зі штекерами серій FMC 0,5 і DFMC 0,5 з пружинним з'єднанням push-in, так що в залежності від програми можна вибирати обтискні контакти або затискачі push-in.

За матеріалами Phoenix Contact

Продукція виробництва Phoenix Contact в каталозі Компанії СЕА:

 

 

Компании СЭА - 25 лет!Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити роз'єми для друкованих плат Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top