Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Компактний ріжучий інструмент для DIN-рейок

  • 28.10.2019
  • 733

Якість і швидкість підготовки DIN-рейок для виробництва - актуальне завдання, вирішення якого багато в чому визначається наявністю спеціального інструменту.

Номенклатура Phoenix Contact містить відповідні продукти, що забезпечують оперативну і якісну нарізку не тільки DIN-рейок, але і шасі інших профільних форм, такі як PPS Basic, PPS Classic або PPS Standard.

ріжучий інструмент, ріжучий інструмент для DIN-рейок

Тепер ця лінійка поповнилася ще однією моделлю: PPS Compact (артикул у виробника 1104980). Особливість даної спеціалізованої моделі - її компактність, можливість нарізки тільки двох типів DIN-рейок. Дана модель оптимально підійде невеликим складальним ділянкам з обмеженим простором. Мінімальна комплектація в наборі робить PPS Compact найбюджетнішим виробом в лінійці ріжучих інструментів PPS.

За матеріалами Phoenix Contact

 

Компании СЭА - 25 лет!Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити ріжучий інструмент Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top