Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Комутатори Ethernet для складних умов експлуатації

  • 14.01.2022
  • 553

Серія виробів FL Switch 1000NT від компанії Phoenix Contact продовжує доповнюватися новими варіантами з розширеним температурним діапазоном, а також допусками для переробної промисловості та експлуатації у морських умовах.

Комутатори мають міцний металевий корпус, високу щільність портів і пріоритизацію обміну даними для протоколів автоматизації. Сім моделей підходять для застосування у багатьох сферах, таких як нафтова та газова галузь, а також суднобудування.

FL Switch 1000NT

Деякі моделі оснащені портами SFP, які забезпечують клієнту більшу гнучкість залежно від вимог до з'єднань. Серія FL Switch 1000NT, оснащена міцним корпусом, має високий рівень перешкодостійкості, що дозволяє використовувати її в складних умовах експлуатації. Завдяки енергоефективності мережі Ethernet комутатори також мають більш низьке енергоспоживання.

За матеріалами Phoenix Contact

 

Компанія СЕА — сертифікований партнер Phoenix Contact на території України. Щоб купити продукцію Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top