Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Конфігуруюча система безпеки PSRmodular

  • 21.05.2020
  • 657

Phoenix Contact представляє новинку в серії пристроїв безпеки — систему PSRmodular, яка відповідає рівням повноти безпеки SIL3 і ефективності захисту PL e.

Конфігуруюча система безпеки PSRmodular призначена для обладнання і процесів, де потрібна реалізація більше чотирьох функцій захисту. Модулі шириною всього 22.5 мм дозволяють отримати компактне і по-справжньому гнучке рішення задач функціональної безпеки.

PSRmodular

Система PSRmodular підтримує всі основні пристрої безпеки: кнопки аварійної зупинки, світлові бар'єри, захисні датчики і замки та пульти дворучного управління. Крім того, модулі розширення дозволяють контролювати стан обертання і зупинки двигунів на простих верстатах і складних виробничих лініях.

Незалежні базові модулі PSRmodular забезпечують підтримку розширень для контролю аналогових сигналів безпеки 0/4 - 20 мA або 0 - 10 В, а також модулі комутації з основними промисловими протоколами: PROFINET, EtherNet / IP, Modbus / TCP або EtherCAT.

За матеріалами Phoenix Contact

 

Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити продукцію Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top