Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Лічильники електроенергії з підтримкою IoT

  • 27.04.2020
  • 613

Створюйте систему енергетичного менеджменту майбутнього за допомогою лічильників електроенергії EMpro: підключайте вимірювальні прилади до локальної мережі в будь-якому браузері за допомогою вбудованого інтерфейсу REST.

REpresentional State Transfer

REpresentional State Transfer представляє собою зручну програмну архітектуру, яка використовує загальноприйняті протоколи інтернету. Спеціальні знання промислових протоколів зв'язку не потрібні. Підключіть EMpro безпосередньо до хмари, щоб скористатися перевагами незалежної від часу і місця взаємодії з пристроями. Отримайте доступ до результатів вимірювань і параметрів компонентів з будь-якої точки світу, без необхідності використання додаткового шлюзу. Інформація зберігається, обробляється і візуалізується в хмарі. Крім того, дана платформа пропонує й інші розумні служби, такі як: базовий енергетичний моніторинг, управління пристроями і стан вимірювальних приладів. Також в асортимент виробів входять пристрої з живленням 24 В DC.

За матеріалами Phoenix Contact

 

Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити продукцію Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top