Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Максимальний захист від наведень

  • 16.12.2019
  • 632

PLC / SO46-HI, релейні модуліЧасто на промислових об'єктах можна зіткнутися з проблемою виникнення паразитних наведень в колах керування. Особливо критичним це явище стає для релейних модулів і комутаційних елементів. Забезпечити надійну комутацію та передачу сигналу в таких умовах практично неможливо. Наведення до декількох сотень вольт можуть з'явитися в ланцюгах управління через несприятливу ЕМ обстановку, близьке пролягання силових ланцюгів. Як результат, контакти реле можуть залишатися в стані тяжіння, навіть якщо сигнал на котушку не подано. Ще однією проблемою в даному випадку може стати включення світлодіодних індикаторів релейних модулів, що не дозволяє визначити фактичний стан реле візуально.

Для вирішення подібних проблем Phoenix Contact пропонує нові інтерфейсні релейні модулі PLC / SO46-HI, які гарантують високу стійкість до різних паразитних наведень. Завдяки вбудованому інноваційному RCZ-фільтру реле демонструють стійкість до наведення (невключення) до 190 В АС, гарантуючи при цьому надійне відключення при напрузі живлення до 170 В АС.

Релейні модулі виконані в компактному корпусі шириною 14 мм, що дозволяє застосовувати їх навіть в обмеженому просторі. Модульна структура дозволяє вибрати з асортименту вироби зібрані або окремими позиціями (базовий модуль + вставне реле).

За матеріалами Phoenix Contact

 

Компании СЭА - 25 лет!Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити релейні модулі Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top