Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Мобільний термотрансферний принтер для нанесення позначень на місцях

  • 24.06.2020
  • 938

THERMOMARK GOНовий компактний термотрансферний принтер THERMOMARK GO виробництва Phoenix Contact надає гнучкі можливості для маркування в будь-який час і в будь-якому місці.

У поєднанні з додатком MARKING System мобільний принтер етикеток дозволяє створювати промислові маркування безпосередньо на місцях: працює як всередині приміщень, так і зовні. Управління принтером повністю здійснюється за допомогою розумного пристрою через бездротовий інтерфейс Bluetooth, NFC або роз'єм USB. Використовуючи наочні і зрозумілі засоби, додаток супроводжує весь процес створення та нанесення позначень.

Проштамповані етикетки і нарізані матеріали збільшують можливості використання. Матеріали можна придбати в уніфікованому касетному форматі. Максимальна ширина друку складає 24 мм, дозвіл друку — 203 dpi. Принтер, масою всього 600 грам, працює на основі термотранферної технології друку.

За матеріалами Phoenix Contact

 

Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити продукцію Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top