Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Нова лінійка керованих комутаторів серії 2200, 2300 від Phoenix Contact

  • 10.01.2018
  • 969

Phoenix Contact

Компанія Phoenix Contact представляє нову бюджетну лінійку комутаторів FL SWITCH 2200 і FL SWITCH 2300. Дані комутатори дозволяють організувати резервовану мережу на основі Ethernet для передачі інформації між компонентами АСУ ТП з мінімальними витратами.

Широкий номенклатурний ряд дозволяє вибрати пристрій для будь-якого застосування і гнучко підійти до вирішення різних завдань. З даними комутаторами Ви можете сегментувати свою мережу за допомогою технології віртуальних мереж. Пристрої серії 2200 та 2300 підтримують протоколи резервування RSTP і MRP. Якщо в кільці використовуються тільки комутатори даної серії, то на додаток до стандартного RSTP можуть бути включені надбудови над даним протоколом, що дозволяють задіяти більшу кількість комутаторів в кільці і збільшити час відновлення кільця. При використанні додаткової ліцензії FL SWITCH 2200, 2300 можуть виступати в якості менеджера кільця MRP.

FL SWITCH 2200, 2300

Більш того, в комутаторах серії 2200 та 2300 за замовчуванням включений режим «некерованого комутатора», включена підтримка протоколу RSTP і підтримка PROFINET. Тобто комутатор може бути включений в резервовану мережу в режимі Plug & Play.

 

Переваги для Вас:

  • Можливість використання комутаторів в режимі Plug & Play з підтримкою RSTP і Profinet.
  • Широкий номенклатурний ряд.
  • Ex-сертифікати, морські сертифікати.
  • Моделі зі швидкістю передачі даних 100 Мбіт/с і 1000 Мбіт/с.

 

За матеріалами Phoenix Contact

 

Продукція виробництва Phoenix Contact в каталозі Компанії СЕА:

 

 

Компании СЭА - 25 лет!Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити керовані комутатори FL SWITCH Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top