Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Нова перемога України

  • 22.03.2017
  • 623

За міжнародним рейтингом країн Україна посіла 5-е місце по темпах розвитку електромобілів, залишивши позаду таких лідерів як США, Японія або Нідерланди. У світі перемогу країни починають називати “Українське електромобільне диво”. 

В морі ми не помічаємо, що є “фронти” змін, де ми вже маємо результат, який визнають далеко за межами країни. Аналітики дивуються - у нас ВВП на душу - 4 тисячі доларів, а країна має кількість електромобілів в рази більше ніж сусідня заможніша Польща. Наше бажання не платити за дорогий бензин забезпечує долю електромобілів на ринку авто в 4% і дозволяє за темпами розвитку інфраструктури на сьогодні обходити більшість розвинених країн. Це прекрасно демонструє, що для суттєвих змін іноді потрібні не так вже і багато зробити. Скасоване з Нового року мито на електромобілі, активна промоція електрокарів силами ентузіастів, ЗМІ і, головне, бізнесу, який повірив в інновацію і тепер на вулицях міст мільйонників не проїхати не зустрівши електротаксі, а знайти порт для зарядки електромобіля на бензиновій заправці або біля ТРЦ вже не є складним квестом.

Якщо, запропоновані в Міністерстві інфраструктури законодавчі стимули електромобілів, вдасться впровадити хоча б на половину, ми маємо всі шанси не тільки на однорічне потрапляння в рейтинг, а на серйозну транспортну та енергетичну модернізацію, з якої зможуть брати приклад більшість країн у світі.

Ми це зробимо!

 

Компании СЭА - 25 лет!За дополнительной информацией обращайтесь в отдел электротехнической продукции Компании СЭА по телефону +38 (044) 330-00-88 или присылайте запросы по электронной почте: info@sea.com.ua.

Top