Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Нова версія програмного забезпечення для фотогальванічних проектів

  • 26.06.2017
  • 566

Solarworx

Скористайтеся версією 2.0 Solarworx з метою уніфікації структури комунікаційних даних різних пристроїв і роботи з обладнанням будь-яких виробників.

Велика кількість підтримуваних протоколів для інверторів, аналізаторів параметрів навколишнього середовища і вимірників потужності, а також розподіл функцій за модульним типом дозволяє використовувати комплексне ядро ​​програми навіть в нових проектах. Ще в 2012 році фахівці Phoenix Contact розробили бібліотеки функціональних блоків програмного забезпечення для автоматизації PC Worx для реалізації фотогальванічних проектів. В даний час вони продаються під назвою Solarworx і використовуються системними інтеграторами по всьому світу. У версії 2.0 Solarworx передбачені виправлення стійкості і продуктивності.

 

За матеріалами Phoenix Contact

Продукція виробництва Phoenix Contact в каталозі Компанії СЕА:

 

Компании СЭА - 25 лет!

Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити продукцію Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top