Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Нове джерело живлення серії QUINT 4-го покоління

  • 18.09.2019
  • 691

Трифазне джерело живлення QUINT4 потужністю 960 Вт має наднизький пусковий струм, високий ККД, можливість конфігурації, а також здатне працювати при обриві однієї з живильних фаз.

трьохфазне джерело живлення, джерело живлення quint 4Пристрій має статичний і динамічний резерв потужності, які забезпечують на виході до 45 А протягом тривалого часу і до 60 А протягом 5 секунд. Дискретні виходи і порогові значення можна індивідуально налаштувати, а один із сигналів — виставити як аналоговий.

Високий ККД — до 95,7% — забезпечує тривалий термін служби джерела живлення і, як наслідок, спричиняє незначний нагрів. При цьому ККД залишається на високому рівні не тільки в номінальному режимі, але і в режимах перевантаження і недовантаження. Пристрій має універсальний вхід і може працювати як від змінної, так і від постійної напруги. Відсутність (або обрив) однієї з фаз не є перешкодою для роботи блоку живлення, що значно розширює область його застосування і підвищує відмовостійкість системи. Високий коефіцієнт потужності дозволяє значно знизити реактивну складову, що знижує сумарне споживання електроенергії системою.

Клеми з затискачем Push-in прискорюють монтаж за рахунок підключення провідника без використання інструменту. Компактні розміри пристрою дозволяють заощадити монтажний простір в електротехнічній шафі, а обмеження пускового струму на рівні номінальних значень дозволяє більш гнучко вибирати захисні пристрої на вході.

Для замовлення доступні моделі з замовною і стандартною конфігурацією. Артикули пристроїв у каталозі виробника:

  • QUINT4-PS ​​/ 3AC / 24DC / 40 - 2904623
  • QUINT4-PS ​​/ 3AC / 24DC / 40 / ... 2908941

За матеріалами Phoenix Contact

 

Компании СЭА - 25 лет!Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити джерела живлення Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top