Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Нові джерела живлення Phoenix Contact для PoE

  • 26.09.2017
  • 879

У серії QUINT4 з'явилася модель 48 В / 10 А, яка може застосовуватися, наприклад, для живлення Ethernet комутаторів з підтримкою PoE + і HighPoE. Також очікується модель 48 В / 5 А.
 
Відповідно до стандарту IEEE 802.3at для живлення вуличних IP-відеокамер PoE комутатор повинен забезпечувати напругу понад 48 В, щоб знизити втрати в крученій парі. Найчастіше такому Ethernet комутатору потрібна напруга в діапазоні 50 ... 57 В від джерела живлення.


 

У новому поколінні QUINT POWER тепер є джерело живлення, який можна успішно застосовувати в системах відеоспостереження. Вихідна напруга налаштовується в діапазоні від 30 до 56 В. Це можна зробити як за допомогою кнопок на лицьовій панелі, так і за допомогою Android смартфона через NFC інтерфейс. Просто прикладіть смартфон до пристрою - і готово!
 
Компактне джерело живлення (70 × 130 × 125 мм) з низьким виділенням тепла (32 Вт) може бути розміщене в малогабаритних шафах. Стійкість до стрибків вхідної напруги до 300 В, газонаповнений розрядник для захисту від імпульсних перенапруг і холодний запуск при -40 °С - все це робить його надійним пристроєм для промислових систем відеоспостереження і дозволяє реалізувати повний PoE бюджет сучасних комутаторів.

 

За матеріалами Phoenix Contact

 

Продукція виробництва Phoenix Contact в каталозі Компанії СЕА:

 

 

Компании СЭА - 25 лет!Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити джерела живлення Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top