Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Нові моделі електронних автоматичних вимикачів

  • 08.11.2018
  • 647

автоматичні вимикачі PTCBОдноканальні електронні автоматичні вимикачі доповнюються двома додатковими моделями. Нові продукти мають фіксовані параметри номінального струму 1 і 8 A.

Таким чином в серію тепер входить шість пристроїв з фіксованими параметрами номінального струму (1, 2, 3, 4, 6 і 8 A). Також є моделі з налаштованими параметрами номінального струму в діапазоні 1-3 A, 1-4 A і 1-8 A. Вироби налаштовуються з кроком 1 A.

Одноканальні автоматичні вимикачі PTCB дуже компактні, так як мають ширину всього 6 мм. Для замовника це означає надійний захист у вузькому просторі. Можливість шунтування з системою клемних блоків CLIPLINE complete дозволяє також швидко реалізувати простий розподіл потенціалів на нових пристроях. При цьому використовуються стандартні клемні блоки та приладдя, а нові матеріали не потрібні. Таким чином можна розширювати існуючі системи простим і швидким способом.

За матеріалами Phoenix Contact

Продукція виробництва Phoenix Contact в каталозі Компанії СЕА:

 

 

Компании СЭА - 25 лет!Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити автоматичні вимикачі Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top