Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Нові некеровані комутатори Ethernet з оптоволоконними інтерфейсами

  • 23.11.2020
  • 492

Лінійка некерованих бюджетних комутаторів FL SWITCH 1000 від Phoenix Contact доповнена варіантами з оптоволоконними інтерфейсами. Дані комутатори мають вузький корпус, щільніше розташовані порти та пріоритизацію обміну даними для протоколів автоматизації.

FL SWITCH 1000

Сім нових моделей включають як варіанти Fast Ethernet, так і гігабітні. Деякі пристрої оснащені портами SFP, що розширює можливості застосування в залежності від запитів, типу підключення і відстані. За допомогою спеціальних кріплень комутатори серії FL SWITCH 1000 можна встановлювати в паралельній площині монтажної рейки, що дозволяє використовувати їх в малих або плоских шафах з невеликою кількістю місця. Завдяки Energy Efficient Ethernet дані пристрої споживають менше струму, тому не потребують багато вільного простору при встановленні і не генерують багато надмірного тепла при використанні.

За матеріалами Phoenix Contact

 

Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити продукцію Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top