Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Нові PoE-інжектори від Phoenix Contact

  • 03.08.2018
  • 760

На об'єкті встановлені комутатори без підтримки PoE, а перед Вами постало завдання передбачити цю технологію? У проекті використовується велика кількість PoE-підключень і використовувати комутатори не вигідно, та до того ж потрібна повна потужність на кожен PoE-канал? Або у Вас немає можливості передбачити живлення 48В? Для вирішення всіх Ваших проблем компанія Phoenix Contact пропонує нову лінійку PoE-інжекторів!

Лінійка представлена ​​широким модельним рядом і Ви зможете знайти пристрої під будь-яке завдання! До Вашого розпорядження моделі з різним температурним діапазоном, з підтримкою різних стандартів PoE (30 Вт, 60 Вт). Тепер інжектори дозволяють захистити кінцевий пристрій від імпульсного перенапруження, а також мають функцію визначення струму в екрані кабелю.

PoE-інжектори, Phoenix Contact

Всі моделі нових інжекторів мають живлення 24 В і Вам не доведеться ламати голову звідки в електротехнічній шафі взяти 48 В! Інжектори з розширеним функціоналом мають інтегровану патч-панель! Для підключення кабелю можна використовувати інтерфейси RJ-45, гвинтові клеми, push-in клеми, IDC-роз'єми. Більш того, тепер роз'єми захищені! За допомогою кришки Ви убезпечите себе від механічних пошкоджень і, більш того, зробите Вашу електротехнічну шафу стильною! Запатентована технологія Phoenix Contact дозволяє одночасно фіксувати кабель і створювати електричне з'єднання інжектора з екраном кабелю.

Переваги:

  • кришки для захисту роз'ємів від механічних пошкоджень;
  • одночасна фіксація кабелю і організація електричного з'єднання інжектора з екраном;
  • інтегроване живлення 24 В;
  • виявлення струму екрану для діагностики
  • захист від перенапруги.

За матеріалами Phoenix Contact

Продукція виробництва Phoenix Contact в каталозі Компанії СЕА:

 

 

Компании СЭА - 25 лет!Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити PoE-інжектори Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top