Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Нові роз'єми SPE для однопарного Ethernet

  • 04.12.2020
  • 528

Phoenix Contact представляє компактний роз'єм для кабелів і пристроїв для однопарного Ethernet. Стандартизовані інтерфейси датчиків та інших польових пристроїв ідеально підходять для ефективної передачі даних в задачах автоматизації технологічних процесів. Таким чином, полегшення монтажу і скорочення ваги кабельної розводки є основою для перспективноїого зв'язку Ethernet між польовими пристроями.

Single Pair Ethernet

Single Pair Ethernet забезпечує паралельну високопродуктивну передачу даних і живлення через Ethernet всього по одній парі жил, використовуючи Power over Data Line (PoDL). З'єднувачі SPE від Phoenix Contact згідно МЕК 63171-2 (IP20) і МЕК 63171-5 (IP65 / 67)

Phoenix Contact пропонує систему роз'ємів для Single Pair Ethernet (SPE), що відрізняється єдиним інтерфейсом контактних вставок зі ступенем захисту від IP20 до IP67. Завдяки цьому при обслуговуванні представляється можливість підключення одного польового пристрою, що використовують M8 без додаткового адаптера, використовуючи патч-кабель IP20.

З'єднувачі IP20 мають найкомпактнішу стикувальну частину зі всієї лінійки роз'ємів по МЕК 63171. Це відповідає вимогам по мініатюрності і дозволяє запропонувати більш економічне рішення в ході впровадження нової технології. Одночасно виконуються вимоги до штекерного роз'єму з промисловою засувкою-фіксатором. Як приладові з'єднувачі зі ступенем захисту IP20 (МЕК 63171-2), так і варіанти M8 (МЕК 63171-5) призначені для автоматизованого монтажу і можуть паятися на SMT-лініях за допомогою пайки оплавленням. Упаковка роз'ємів здійснюється в «стрічці на котушці».

За матеріалами Phoenix Contact

 

Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити продукцію Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top