Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Нові розподільні блоки PTFIX тепер на 4 кв.мм і одиночні клеми!

  • 11.05.2018
  • 863

 

 

 

Серія компактних і зручних розподільних блоків PTFIX отримала новий розвиток. У квітні 2018 року представлені розподільні блоки для проводів перетином 4 кв.мм, а також вперше з'явилися одиночні клеми!

Тепер, за допомогою компактних і доступних розподільних блоків можна реалізувати практично будь-яку електричну схему, як на звичайних клемах. Блоки і одиночні клеми можна з'єднувати в єдиний модуль в будь-якій послідовності і в необхідній кількості. На кожному блоці PTFIX передбачена вигравіруване буквене маркування кожного контакту для можливості вказівки адресів підключення в системах САПР (наприклад, EPLAN). Для зручного створення і замовлення розподільного блоку зі своєю індивідуальною послідовністю модулів можна скористатися новим онлайн конфігуратором PTFIX на офіційному сайті компанії Phoenix Contact.

розподільні блоки PTFIX

Розподільні блоки PTFIX оснащені сучасною системою Push-in контактів - пружинне з'єднання без необхідності використання інструменту при підключенні проводів. Це робить підключення проводів швидким, надійним і зручним!

Які існують типи розподільних блоків PTFIX?

  • Блоки з входом на 6 мм2 і виходами на 2,5 мм2.
  • Блоки з усіма контактами на 2,5 мм2.
  • Блоки з усіма контактами на 4 мм2.
  • Одиночні клеми на 2,5 мм2 і на 4 мм2.
  • Найбільш компактні варіанти на 1,5 мм2.

За матеріалами Phoenix Contact

Продукція виробництва Phoenix Contact в каталозі Компанії СЕА:

 

 

Компании СЭА - 25 лет!Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити розподільні блоки PTFIX Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top