Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Пристрої Phoenix Contact для надійного електроживлення

  • 13.07.2021
  • 575

Phoenix Contact пропонує дві нові моделі джерел живлення TRIO POWER з напругою 12 і 48 В та вихідним струмом 5 і 10 A, оптимально відповідні для додатків в сферах телекомунікацій та машинобудування. Нові пристрої, як і їх попередники, відрізняються високою електричною і механічною міцністю. Блоки живлення TRIO POWER володіють динамічним резервом потужності для надійного запуску навіть важких навантажень за рахунок подачі 150% номінального струму протягом п'яти секунд.

Блоки живлення TRIO POWER

Надійна ударо- та вібростійка конструкція з високою електричною міцністю, високі значення середнього часу напрацювання на відмову — понад 1 млн годин, — а також активний контроль роботи за допомогою світлодіода DC-OK і сухого релейного контакту забезпечують надійну подачу живлення всім підключеним споживачам. Електрична розводка без інструменту з зажимами push-in економить час на монтаж, а вузька форма конструкції, від 35 до 68 мм, дозволяє економити місце в шафі управління. Широкий діапазон температур від -25 °C до +70 °C забезпечує гнучкі можливості застосування. Великий діапазон вхідної напруги від 85 до 264 В АС і великий пакет допусків дозволяють використовувати ці пристрої в усьому світі.

За матеріалами Phoenix Contact

 

Купити продукцію Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top