Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Новий погляд на вимірювання параметрів електроенергії

  • 28.07.2020
  • 581

Оновлене сімейство вимірювальних пристроїв EMpro має широкий номенклатурний ряд виробів, покликаних забезпечувати контроль, вимір і передачу параметрів електроенергії промислових установок. Сімейство включає в себе вироби, призначені як для монтажу на дверцята шафи, так і для установки на DIN-рейку. Кожний з пристроїв має вбудований інтерфейс передачі даних, а також web-сервер для параметрування і моніторингу стану. Для комунікації з верхнім рівнем доступні наступні протоколи передачі даних: Modbus / TC, Modbus / RTU, Profinet, Ethernet IP.

EMpro

Нове покоління вимірювальних пристроїв EMpro дозволяє істотно скоротити час і трудовитрати на введення в експлуатацію. Необхідно зробити всього 3 прості кроки для пуску пристрою в роботу: задати IP-адресу пристрою → вибрати тип електричної мережі → встановити номінальне значення струму.

Окремо варто відзначити, що пристрої можуть застосовуватися в системах як комерційного, так і технічного обліку електроенергії.

За матеріалами Phoenix Contact

 

Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити продукцію Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top