Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Новий зарядний контролер AC з розширеним набором функцій

  • 23.05.2018
  • 848

Новий зарядний контролер AC EV Charge Control Advanced Plus компанії Phoenix Contact виконаний в компактному корпусі і має всі основні функції управління і контролю процесу зарядки.

AC EV Charge Control Advanced Plus

Крім зарядки змінним струмом згідно МЕК-61851-1, контролер виконує функцію контролю струму витоку DC. При виникненні струмів витоку контролер автоматично повертається в початковий стан, що підвищує ступінь готовності зарядної станції. Також передбачена функція автоматичного розблокування зарядного штекера в разі зникнення напруги, щоб його можна було при цьому легко витягти. Надання доступу користувачам здійснюється зручним способом з використанням технології RFID, за вибором через локальний «білий список» або серверне з'єднання. Пристрій, що зчитує RFID і енерговимірювальні пристрої підключаються зручним способом за допомогою RS-485 і Modbus / RTU. Інтерфейс Ethernet забезпечує дистанційне керування і контроль зарядної точки за допомогою Modbus / TCP. Опціонально зарядний контролер AC поставляється також з вбудованим модемом 3G і інтерфейсом OCPP.

Така різноманітність вбудованих функцій спрощує конструкцію настінних коробок і зарядних колонок, що дозволяє економити час і скорочує вартість монтажних робіт. Таким чином зарядний контролер ідеально розрахований на використання в зарядних станціях і парках в приватно-громадській і виробничій сфері.

За матеріалами Phoenix Contact

Продукція виробництва Phoenix Contact в каталозі Компанії СЕА:

 

 

Компании СЭА - 25 лет!Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити зарядний контролер Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top