Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Новинка в лінійці TRIO POWER 2G: джерела живлення з вихідною напругою 24 В

  • 18.08.2017
  • 384

TRIO-PS-2GУ лінійці TRIO POWER 2G з'явилися джерела живлення з вихідною напругою 24 В, які задовольняють вимогам класу Б згідно DNV / GL.

Стандарт DNV / GL розділяє обладнання на 2 класи за рівнем створюваних перешкод. Клас А - обладнання з відносно високим рівнем завад тільки для промислових зон, наприклад, для машинних відділень. Клас B - обладнання з низьким рівнем завад, яке може експлуатуватися в зоні палуби рульової рубки і вище неї.

Джерела живлення TRIO-PS-2G з індексом «B + D» (bridge and deck - палуба і місток) задовольняють класу B відповідно до вимог морського регістра. Максимальний рівень перешкод, створюваних даними виробами ще нижче, ніж встановлений у відповідному стандарті ГОСТ Р. Дані моделі можуть використовуватися не тільки на морських судах, а й в інших галузях з високими вимогами до завад, наприклад, в атомній галузі.

 

За матеріалами Phoenix Contact

 

Продукція виробництва Phoenix Contact в каталозі Компанії СЕА:

 

 

Компании СЭА - 25 лет!

Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити джерела живлення Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top