Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Одноканальний електронний автоматичний вимикач PTCB від Phoenix Contact

  • 21.03.2018
  • 999

Одноканальний електронний автоматичний вимикач PTCBОдноканальний електронний автоматичний вимикач PTCB від Phoenix Contact з регульованим номіналом від 1 до 8 А ідеально підходить для задач, де потрібне просте і компактне розподілення потенціалів. Завдяки сумісності з компонентами системи CLIPLINE complete ви можете вільно використовувати стандартні клемні блоки та приладдя до них.

Ви можете легко і швидко доповнювати існуючі системи. Надкомпактні пристрої - монтажна ширина складає всього 6 мм - забезпечують надійний захист від струмів перевантаження і короткого замикання і економлять простір. Можливість налаштування величин струму для кожного з пристроїв відкриває безліч варіантів застосування. Адаптація параметрів можлива навіть під час введення систем в експлуатацію. Вы можете оперативно реагувати на зміни в робочому середовищі. В асортименті представлено три регульованих пристрої з діапазонами номінального струму від 1 до 8 А. Ще чотири продукти сімейства PTCB мають фіксований номінал по струму: 2, 3, 4 і 6 А.

 

За матеріалами Phoenix Contact

 

Продукція виробництва Phoenix Contact в каталозі Компанії СЕА:

 

 

Компании СЭА - 25 лет!Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити автоматичний вимикач PTCB Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top