Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Оптичні кроси для розміщення в 19-дюймовій стійці для ефективної передачі даних по оптоволоконним кабелях

  • 01.10.2021
  • 710

Нові 19-дюймові розподільні панелі від Phoenix Contact спрощують розведення оптоволоконних ліній і підходять для передачі даних в реальному часі.

Оптичні кроси

Модульна конструкція допускає різноманітні застосування, наприклад, в енергетиці для передачі даних на розподілених об'єктах або інших промислових застосуваннях, де потрібне швидке і надійне прокладання ліній передачі даних між різним обладнанням. Модульні розподільні панелі 19 "(розмір блоку 3U) пропонують на трьох ярусах місце для підготовлених модульних вставок з 6 x LC-Duplex на 1 x Q-ODC-12. Так можна реалізовувати гнучкі рішення з кількістю роз'ємів LC-Duplex до 72 або розширювати їх пізніше. Для додатків, що вимагають меншої кількості роз'ємів, в наявності в якості альтернативи підготовлені комутаційні панелі 19 "з 12 x LC-Duplex і 2 x Q-ODC-12 в кросі 19 '' розміру 1U. Всі роз'єми (категорія волокна OM1) швидко і надійно доступні через передню панель пристрою.

За матеріалами Phoenix Contact

Продукція виробництва Phoenix Contact в каталозі Компанії СЕА:

 

 

Компании СЭА - 25 лет!Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити оптичні кроси Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top