Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Перевірена часом технологія польової шини в новому корпусі

  • 18.09.2020
  • 464

Послідовні оптоволоконні з'єднувачі і повторювачі змінюють свій колір з зеленого на сірий і, таким чином, адаптуються до нової концепції дизайну Phoenix Contact COMPLETE Line в суворій відповідності з принципом «перевірена часом технологія в новому дизайні».

PSI-MOS

Незважаючи на все більше поширення Industrial Ethernet в машинах, установках і мережах, технологія польової шини ще довго буде затребувана. Phoenix Contact продовжує підтримувати технологію послідовних інтерфейсів, щоб і в майбутньому зберігати свої позиції надійного партнера.

Незалежно від типу використовуваної технології: Profibus, CAN, DeviceNet, RS-232, RS-422 або RS-485, послідовні оптоволоконні з'єднувачі серії PSI-MOS забезпечують надійну комунікацію за допомогою полімерних, HCS і скловолоконних кабелів. При установці в так званому модульному концентраторі, оптоволоконні з'єднувачі мають можливість гнучкого з'єднання за допомогою шини монтажної рейки, а також підключення до послідовних повторювачів даної серії виробів. За допомогою оптичного світлового індикатора, розташованого на пристрої, можна виконати діагностику оптоволоконного каналу, не використовуючи програмне забезпечення та не змінюючи конфігурацію.

За матеріалами Phoenix Contact

 

Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити продукцію Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top