Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Phoenix Contact PTTB 2,5-ILA 100 - клеми з індикатором струму і затискачем push-in

  • 28.07.2017
  • 758

У процесі експлуатації несправності або обриви кабелю точно визначаються за допомогою нових клем з індикатором струму PTTB 2,5-ILA 100 компанії Phoenix Contact.
 
Падіння напруги аналізується діодом Зенера, розташованим в області замикання, і відображається світлодіодним індикатором. Правильно визначити розташування компонентів і виключити помилки при підключенні можна за допомогою роздруківки електричної схеми. Клеми з індикатором струму і затискачем push-in відрізняються не тільки системними характеристиками серії CLIPLINE complete, але також простим способом монтажу проводів з кабельними наконечниками або жорстких проводів без використання інструменту.


 PTTB 2,5-ILA 100


Компактна конструкція дозволяє економити простір. Маркування всіх клем гарантує гарну наочність. Також можна придбати двоярусні клеми PTTB 2,5-2BE аналогічної форми для впаювання елементів.

 

За матеріалами Phoenix Contact

 

Продукція виробництва Phoenix Contact в каталозі Компанії СЕА:

 

Компании СЭА - 25 лет!

Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити клеми Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top