Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Перший промисловий маршрутизатор 5G для приватних мереж

  • 16.07.2020
  • 627

Phoenix Contact, Quectel і Ericsson спільно розробили індустріальний маршрутизатор 5G для локальних додатків у приватних мережах сотового зв'язку.

За допомогою цього роутера промислові додатки, такі як машини, контролери та інші пристрої, тепер можуть бути підключені до приватної мережі 5G, що дозволяє координувати використання, пріоритетність та поведінку своїх ресурсів. Тому він пропонує значну перевагу в порівнянні з попередніми бездротовими рішеннями, які використовують в основному безліцензійні радіодіапазони за принципом найбільшої віддачі і змушені миритися з втратами потужності, коли радіочастотний спектр сильно зайнятий.

маршрутизатор 5G

Для цієї розробки три компанії об'єднали свої сильні сторони: Phoenix Contact як виробник WLAN, Bluetooth і мобільних радіо-маршрутизаторів для промислового застосування, Quectel як глобальний постачальник мобільних радіо- і GNSS-модулів, та Ericsson як мережевий провайдер і компанія-розробник технології 5G.

Працюючи разом з ранньої стадії, вони змогли швидко розробити рішення, що забезпечує промислову продуктивність в приватних мережах 5G. В рамках співпраці між компаніями Quectel, Phoenix Contact і Ericsson в лабораторії Ericsson були проведені великі тести на функціональну сумісність для забезпечення надійних промислових характеристик маршрутизатора 5G. Отриманий досвід має важливе значення для Ericsson спільно з операторами мобільного зв'язку щодо можливості пропозиції рішень 5G для промисловості. Крім того, всі три компанії тісно співпрацювали, щоб забезпечити застосування індустрії 4.0 цією автономною приватною мережею 5G.

За матеріалами Phoenix Contact

 

Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити продукцію Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top