Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Phoenix Contact VALVETRAB-SEC VF - найвужчий в світі пристрій захисту від перенапруги типу 2 без струмів витоку

  • 20.03.2017
  • 734

Phoenix Contact, VALVETRAB-SEC VF, захист від перенапругиНові захисні пристрої VALVETRAB-SEC VF від Phoenix Contact є найвужчими в світі пристроями захисту від перенапруги типу 2 без струму витоку (SPD).
 
Вони відрізняються тривалим терміном служби і продуктивністю завдяки технології Safe Energy Control. Компактна конструкція і висока потужність забезпечують надійний захист при мінімальних розмірах. Прикладом виникаючих струмів витоку є системи Object Control в установках централізації стрілок рейкових шляхів. При цьому виникає тимчасова перенапруга в поєднанні з високим зворотнім струмом. Захисні пристрої на базі варисторів швидко перевантажуються. Іншим прикладом є бажані струми витоку в електричних установках. Вони пошкоджують звичайні пристрої захисту від перенапруги протягом короткого часу. Тому для захисту електричних пристроїв рекомендується використовувати захисні пристрої з послідовним включенням газонаповненого розрядника захисту від перенапруги. Послідовне включення ізолює варистор від тимчасової перенапруги і зворотніх струмів. Низький рівень спотворень зберігається. В наявності виконання для одно- і трифазних систем TN-S і TT, а також трифазних систем TN-C з тривалою напругою 350 В змін. струму. Періодичні перевірки захисних штекерів проводяться швидко і просто за допомогою тестера Checkmaster 2.
 

За матеріалами Phoenix Contact

 

Компании СЭА - 25 лет!Компанія СЕА - офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити захисні пристрої VALVETRAB-SEC VF Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top