Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Phoenix Contact випустила нові компактні розміри кабелів для передачі даних

  • 16.11.2018
  • 664

кабелі для передачі данихКомпактні розміри нових штекерних з'єднувачів M8 дозволяють подавати живлення на найменші пристрої за допомогою Ethernet і PROFINET.
 
Безпечна передача даних здійснюється за допомогою симетрично розташованих контактів кодування D. Підготовлені штекерні з'єднувачі M8 розраховані на 100 Мбіт/с CAT5. Вони підтримують PoE до 4 A при макс. 60 В. Для застосування на залізниці є моделі зі спеціальним підбором матеріалів.
 
Компактні розміри нових штекерних з'єднувачів дозволяють зменшити монтажний простір на 30% у порівнянні зі штекерними з'єднувачами M12, а технологія Power over Ethernet забезпечує одночасну передачу даних і подачу живлення на польові пристрої. Спеціальний роз'єм для екрану на 360° забезпечує високі параметри електромагнітної сумісності і міцне, вібростійке підключення екрану.

За матеріалами Phoenix Contact

Продукція виробництва Phoenix Contact в каталозі Компанії СЕА:

 

 

Компании СЭА - 25 лет!Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити кабелі для передачі даних Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top