Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Підготовлені кабелі живлення Phoenix Contact M12 для високої потужності

  • 29.05.2017
  • 640

Кабельна розводка живлення M12 від Phoenix Contact гарантує високу потужність і компактність конструкцій. Підготовлені кабелі K і L в поліуретановому виконанні або ПВХ зі ступенем захисту IP65 / IP67 доповнюють наявний асортимент виробів з кодуванням S і T.

Кодування штекерів дозволяє виключити помилки при підключенні. Штекерні з'єднувачі стандартизовані відповідно до МЕК 61076-2-111 і сертифіковані відповідно до UL 2237. Штекерні з'єднувачі M12 мають більш компактні розміри, ніж штекерні з'єднувачі на 7/8 дюймів. Таким чином можна забезпечити децентралізовану подачу високої потужності на компактні пристрої та електродвигуни. Нове п'ятиконтактне кодування K розраховане на системи змінного струму до 16 A і 630 В. В системах постійного струму в низьковольтному діапазоні до 16 А і 63 В використовується нове кодування L. Це кодування доступне в чотирьохконтактному виконанні, а також в п'ятиконтактному з чотирма провідниками і контактом функціонального заземлення. Опціональний екран на 360 ° забезпечує надійний захист від ЕМВ. Система швидкої фіксації SPEEDCON забезпечує можливість швидкого монтажу штекерних з'єднувачів.

 

За матеріалами Phoenix Contact

 

Компании СЭА - 25 лет!

Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити штекерні з'єднувачі Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top