Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Промислові штекерні з'єднувачі нової компактної конструкції

  • 25.11.2019
  • 693

Для надійного приєднання двигунів і перетворювачів частоти або для простої розводки децентралізованих компонентів в автоматизованих системах Phoenix Contact пропонує прямокутні промислові штекерні з'єднувачі у компактній конструкції.

Нові корпуси HEAVYCON COM поставляються в металевому і пластиковому виконанні. Завдяки провідним поверхням і ущільненням металеві корпуси підходять для ЕМС і забезпечують надійний захист від електромагнітних перешкод. Якісне алюмінієве литво і високі класи захисту додатково гарантують високу корозійну стійкість. Також доступні відповідні контактні вставки.

Вставки HEAVYCON, Промислові штекерні з'єднувачі

Вставки з незмінною кількістю полюсів пропонуються з push-in і обтискними зажимами для передачі сигналів і живлення. Ще більшу безпеку забезпечує концепція захисного провідника з випереджаючим підключенням PE поза контактною вставкою. Вставки HEAVYCON compact вперше можна кодувати, що дає можливість безпечної експлуатації установок з великою кількістю штекерів.

За матеріалами Phoenix Contact

 

Компании СЭА - 25 лет!Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити штекерні з'єднувачі Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top