Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Просте і точне вимірювання потужності

  • 27.04.2018
  • 790

AXL F PM EF 1FТочна реєстрація даних електроенергії і потужності за допомогою системи введення-виведення Axioline F. Асортимент виробів Axioline F доповнено новим модулем вимірювання потужності AXL F PM EF 1F.

Для спрощення введення в експлуатацію основні параметри реєстрації енергетичних даних і потужності попередньо налаштовані. При необхідності ці параметри можуть бути змінені через об'єкти PDI. У більшості випадків можливе пряме підключення (без перетворювача) напруги до 400 В / 690 В, а також фазових струмів і струму нульового проводу до 5 А. Якщо цього не достатньо, діапазони вимірювання можна розширити, застосовуючи зовнішні перетворювачі. Із виміряних значень розраховується ефективна та реактивна потужність й енергія. Додатково доступні імпульси S0. Шляхом визначення вищих гармонік (THD) можливий аналіз якості мережі. Це дозволяє швидко локалізувати джерела перешкод. Концепція корпусів Axioline F в поєднанні з безпечним електричним поділом дозволяє монтувати модуль вимірювання потужності без додаткової ізоляції по відношенню до сусідніх модулів вводу-виводу. Система введення-виведення підтримує будь-які поширені мережеві протоколи на базі Ethernet і відрізняється швидкою, надійною і простою установкою.

 

За матеріалами Phoenix Contact

 

Продукція виробництва Phoenix Contact в каталозі Компанії СЕА:

 

 

Компании СЭА - 25 лет!Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити модуль вимірювання потужності Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top