Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Провідний пристрій M-Bus для системи введення-виведення

  • 02.09.2020
  • 531

Швидка і надійна система введення-виведення Axioline F Phoenix Contact доповнюється провідним пристроєм M-Bus. Модуль AXL F MA MBUS 1H служить в якості інтерфейсу до Meter-Bus (M-Bus), при цьому виконуючи функції ведучого пристрою.

Пристрій надає канал M-Bus і дозволяє підключати безпосередньо до системи введення-виведення Axioline F до 80 керованих пристроїв M-Bus. Використовуючи протокол M-Bus, лічильники з підтримкою M-Bus можуть передавати виміряні значення витрати струму, газу, тепла або води простим і точним способом.

Провідний пристрій M-Bus для Axioline F

Комунікація з керованим пристроєм M-Bus здійснюється згідно EN 13757-3. Дані передаються в прозорому режимі. Швидкість передачі даних може бути встановлена ​​між 300 до 38 400 бод і змінюватися до часу виконання. Провідний пристрій забезпечує розумну і ізольовану подачу електроживлення на M-Bus для підключення керованих пристроїв M-Bus. Таким чином кінцеві пристрої можуть отримувати електроживлення безпосередньо по шині.

За матеріалами Phoenix Contact

 

Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити продукцію Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top